Κοινωνική Ευθύνη

Η JK Property & Yachting διαθέτει χρόνο, παρουσία και οικονομική βοήθεια σε οργανισμούς που βοηθούν ανθρώπους και σκοπούς που έχουν ανάγκη. Το προσωπικό, οι συνεργάτες καθώς και πρόθυμοι πελάτες μας, συνεργάζονται για την εκπλήρωση των στόχων και για να συμβάλουν στην επιτυχία εθελοντικών οργανώσεων κοινωνικού σκοπού.
Doctors of the world
Οι Γιατροί του Κόσμου αποτελούν μία ιατρική, ανθρωπιστική Μη Κυβερνητική Οργάνωση που προσφέρει έκτακτη και μακροπρόθεσμη ιατρική περίθαλψη σε πληθυσμούς που αγωνίζονται για ίση πρόσβαση σε ιατρικές υπηρεσίες παγκοσμίως. Κινητήρια αρχή της οργάνωσης είναι ότι κάθε ανθρώπινη ύπαρξη έχει δικαίωμα στην ανθρωπιστική βοήθεια, ανεξάρτητα από το φύλο, την καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την ιδεολογία ή πολιτική πεποίθηση.
ActionAid
H ActionAid είναι μια διεθνής οργάνωση που από το 1972 αλλάζει για πάντα τις ζωές των φτωχότερων και πιο αδικημένων ανθρώπων. Σήμερα, δουλεύουμε με περισσότερους από 15 εκατομμύρια ανθρώπους σε 45 χώρες για έναν καλύτερο, δικαιότερο κόσμο για όλους. Όραμά μας ένας καλύτερος κόσμος: χωρίς φτώχεια και αδικία μέσα στον οποίο κάθε άτομο απολαμβάνει το δικαίωμα να ζει με αξιοπρέπεια.

Testimonials