Η Εταιρία

Η JK Property & Yachting βρίσκεται στην Αθήνα κα διαθέτει παρουσία στις πιο τουριστικές περιοχές της Ελλάδας όπως είναι η Μύκονος, η Σαντορίνη, η Κρήτη, η Ρόδος, η Πελοπόνησσος και η Θεσσαλονίκη.

Η εταιρεία μας διαθέτει πλούσιο portfolio το οποίο περιλαμβάνει πολυτελής βίλες, παραθαλλάσιες κατοικίες, οικόπεδα, ιδιωτικά νησιά, ξενοδοχεία, καθώς και ακίνητα επένδυσης για πώληση ή ενοικίαση σε όλη την Ελλάδα.

Η JK Property & Yachting είναι μέλος της Leading Real Estate Companies of the World® και της Luxury Portfolio International®, τα μεγαλύτερα δίκτυα real estate παγκοσμίως, τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο μέσω συνεργασιών με πολυτελή brands που κατέχουν ηγετική θέση στον χώρο του real estate.

Οι κύριες δραστηριότητες μας βασίζονται στην ενοικίαση πολυτελών βιλών, την ενοικίαση και πώληση σκαφών αναψυχής και τις εξειδικευμένες συμβουλευτικές και μεσιτικές υπηρεσίες. Στόχος μας είναι να προτείνουμε μία ευρεία συλλογή με τις ωραιότερες βίλες προς ενοικίαση στην Ελλάδα, ποικιλία ιδιοκτησιών προς πώληση καθώς και πολυτελή σκάφη προς ενοικίαση ή πώληση, προσφέροντας πάντα εξυπηρέτηση υψηλής ποιότητας.

Η ποιότητα, ειλικρίνεια και εχεμύθεια καθορίζουν την φιλοσοφία μας.

Κάθε επισκέπτης μας είναι μοναδικός και το ταξίδι του θα πρέπει να συμβαδίζει με το προσωπικό του γούστο. Είτε επιλέγετε τις διακοπές σας σε βίλα ή σκάφος, η JK Property & Yachting θα ικανοποιήσει πλήρως τις επιθυμίες σας.

Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ακίνητο στην Ελλάδα σας προσφέρουμε πλήρεις συμβουλετικές και μεσιτικές υπηρεσίες για την εύρεση ευκαιριών επένδυσης και την εκτίμηση και εκμετάλλευση ακίνητης περιουσίας.

Testimonials