Μήνυμα από τον ιδιοκτήτη

Αγαπητοί Συνάδελφοι, Πελάτες και Φίλοι, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την επιλογή σας και για τον χρόνο που αφιερώνετε για να γνωρίσετε καλύτερα την JK Property & Yachting. Ευελπιστούμε πως θα έχουμε την ευκαιρία να ανταπεξέλθουμε σε κάθε σας απαίτηση και ανάγκη και να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση.

Όταν ίδρυσα την JK Property & Yachting, στόχος μου ήταν να δημιουργήσω ένα περιβάλλον επαγγελματισμού και αξιοπιστίας. Μία εταιρεία η οποία θα έχει τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις πιο αυστηρές και απαιτητικές ανάγκες. Μία εταιρεία βασισμένη στην ακεραιότητα, την ενέργεια και το κίνητρο – με σκοπό την μέγιστη ευχαρίστηση του πελάτη.

Είμαστε πολύ περήφανοι ότι έχουμε κατορθώσει όχι μόνο να πραγματοποιήσουμε αυτούς τους στόχους, αλλά και να τους υπερβούμε. Καθώς η αγορά του real estate αναπτύσσεται, παράλληλα μεγαλώνουμε και εμείς, με την δημιουργία περισσότερων παγκόσμιων υπηρεσιών και συνεργασιών για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τίποτα όμως από όλα αυτά δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τους καταπληκτικούς συνεργάτες, μεσίτες και το προσωπικό της JK. Εργαζόμαστε ως ομάδα, με συνεργασία, σκληρή δουλειά και βοηθώντας ο ένας τον άλλον, αλλά πάνω από όλα με ενθουσιασμό για τη δουλειά μας.

Θα ήθελα να σας ευχηθώ κάθε πιθανή επιτυχία και ευημερία και για μία ακόμη φορά να σας ευχαριστήσω που εμπιστεύεστε την JK Property & Yachting.

Με εκτίμηση,

Ιερώνυμος Κοντονής
Jeronymo Kontonis

Testimonials