Μήνυμα από τον ιδιοκτήτη

Η JK Property & Yachting είναι μέλος της Leading Real Estate Companies of the World® και της Luxury Portfolio International®, των μεγαλύτερων δίκτυων real estate παγκοσμίως, τα οποία προσφέρουν υπηρεσίες σε όλο τον κόσμο μέσω συνεργασιών με πολυτελή brands που κατέχουν ηγετική θέση στον χώρο του real estate.
Leading Real Estate
Η Leading Real Estate Companies of the World® (LeadingRE) είναι ένα σημείο συνάντησης των καλύτερων εταιρειών real estate, σε περισσότερες από 55 χώρες, με περισσότερες από 550 επιχειρήσεις και 128.000 εργαζόμενους που παράγουν πάνω από ένα εκατομμύριο συναλλαγές συνολικής αξίας $351 εκατομμυρίων ετησίως . Το δίκτυο που λειτουργεί με πρόσκληση μόνο, βασίζεται στην εξαιρετική επίδοση και τις σχέσεις εμπιστοσύνης που ως αποτέλεσμα έχουν την άψογη εμπειρία του πελάτη. Η LeadingRE σήμερα οδηγεί την αγορά ως προς την φήμη της και την απόδοση πωλήσεων. Στόχος της LeadingRE είναι να βοηθήσει κορυφαία τοπικά brands με πόρους παγκόσμιας κλάσης και παγκόσμιες συνεργασίες.
Luxury Portfolio International
Η Luxury Portfolio International® αποτελεί την πολυτελή εκδοχή της Leading Real Estate Companies of the World® του δικτύου που περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες real estate. Η βεραβευμένη ιστοσελίδα της εγκαινιάστηκε το 2005 και στον πρώτο χρόνο λειτουργίας της κατείχε κατοικίες που ξεπερνούσαν άλλους οργανισμούς πολυτελούς real estate κατά $ 1.000.000. Η Luxury Portfolio International είναι μοναδική στην παγκόσμια αγορά, με ακίνητα σε όλες σχεδόν τις Ηνωμένες Πολιτείες, σε πάνω από 55 χώρες, με επισκέπτες ιστοσελίδας από περισσότερες από 200 χώρες/περιοχές ανά μήνα, με μετάφραση ιστοσελίδας σε 9 γλώσσες καθώς και με ακίνητα που ξεπερνούν συνολικά τα $54.000.000.

Testimonials