Ακίνητα προς Ενοικίαση
Ακίνητα προς Πὠληση

Η JK Property & Yachting σας προτείνει ακίνητα (βίλες πολυτελείας, παραθαλάσσια σπίτια, βίλες στα Ελληνικά νησιά, οικόπεδα, αγροτεμάχια, ιδιωτικά νησιά, επαγγελματικά ακίνητα και ακίνητα επένδυσης), προς πώληση σε όλη την Ελλάδα. Βρείτε την ιδιοκτησία των ονείρων σας στην Πελοπόνησσο, την Αθήνα, τις Κυκλάδες, τα νησιά του Αιγαίου ή του Ιονίου (ακίνητα στη Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Κέρκυρα, την Κρήτη, το Πόρτο Χέλι, την Επίδαυρο, την Εύβοια κ.λπ.). Είτε πρόκειται για αγορά ή για πώληση ακινήτων στην Ελλάδα η JK Property & Yachting σας παρέχει πλήρης συμβουλευτικές και μεσιτικές υπηρεσίες.

Πολυτελής Βίλες προς Ενοικίαση
Πολυτελής Βίλες προς Ενοικίαση

Η εταιρεία μας ειδικεύεται σε ενοικιάσεις πολυτελών βιλών στις καλύτερες περιοχές της Ελλάδας. Προσφέρουμε τις εξεζητημένες επιλογές σε πολυτελής κατοικίες στα πιο δημοφιλή Ελληνικά νησιά; Κυκλάδες (Μύκονος, Σαντορίνη, Πάρος, Νάξος κλπ.), Ιόνιο (Κέρκυρα, Κεφαλλονιά, Ζάκυνθος κλπ.), Κρήτη, σε περιοχές της Στερεάς Ελλάδας (Πόρτο Χέλι, Χαλκιδική κλπ.) καθώς και στην Αθήνα (Κηφισιά, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα κλπ.). Το portfolio μας συμπεριλαμβάνει εξοχικές βίλες και πολυτελή σπίτια πόλης, με ιδιαίτερες παροχές όπως είναι ιδιωτικούς σεφ, πανοραμικές θέες θάλασσας, jacuzzi και ιδιωτικές πισίνες.

Ακίνητα προς Ενοικίαση
Ακίνητα προς Ενοικίαση

Το χαρτοφυλάκιο μας περιλαμβάνει μια ευρεία συλλογή από μοντέρνα σπίτια, μεζονέτες και διαμερίσματα σε όλη την Αθήνα καθώς και κατοικίες στην Στερεά Ελλάδα, την Κρήτη, τις Κυκλάδες, το Ιόνιο και την Πελοπόννησο. Προσφέρουμε σπίτια όλων των μεγεθών και για όλα τα γούστα ώστε, σε συνδυασμό με τις εξειδικευμένες συμβουλευτικές μας υπηρεσίες, να βρείτε την τέλεια κατοικία που ανταποκρίνετε σε κάθε σας ανάγκη.

Yachting
Yachting

Εξερευνήστε τον θαλάσσιο κόσμο της Ελλάδας μαζί μας. Μισθώστε ή αγοράστε ένα πολυτελές σκάφος και απολαύστε τα Ελληνικά νησιά, το απέραντο γαλάζιο και τις Ελληνικές ακτές. Σας προσφέρουμε μια ευρεία συλλογή από σκάφη πολυτελείας, Mega yachts, μηχανοκίνητα σκάφη και ιστιοπλοϊκά προς ναύλωση ή προς πώληση.

Testimonials